Суспільне мовлення

У Львові зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по житловому будинку

У Львові зросла кількість загиблих та травмованих внаслідок ракетного удару по житловому будинку. Станом на 7 ранку відомо про чотирьох загиблих. Про це повідомив міністр МВС Ігор Клименко.

За його словами, під завалами ще залишаються люди.

“Внаслідок російського ракетного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під’їздах. Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано — 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали — 64”, — повідомив міністр МВС Ігор Клименко.

У місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.

“Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де поліція приймає заяви від потерпілих та надає необхідну допомогу”, — додав Клименко.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пошкоджено багато квартир та орієнтовно 50 машин.

“Львів зазнав однієї з наймасштабніших атак на цивільну інфраструктуру. Цілі житлові будинки — просто позносило дах. Руйнація офісного комплексу, у школі, гуртожитках Львівської політехніки. Так виглядає, що сотні помешкань потребуватимуть підтримки. Але ми це все зробимо. Головне, це люди”, — каже Андрій Садовий.

Також, за словами Андрія Садового, у місті проведуть комісію з надзвичайних ситуацій.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.

Станом на 06:00 міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок атаки росіян по житловому будинку троє людей загинуло, а вісім — травмовані. Рятувальні роботи на місці влучання тривають.

Також внаслідок влучання у житловий будинок пошкоджено близько 60 квартир та 50 автомобілі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім цього росіяни поцілили по об’єкту критичної інфраструктури міста.


Джерело: Суспільне мовлення України