Суспільне мовлення

У Львові затримали “злодія в законі”, який перебував у санкційному списку РНБО

У Львові затримали “злодія в законі” на прізвисько Серго Самтредський. 39-річний уродженець Грузії перебував у санкційному списку РНБО. Про це повідомили на Facebook-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України 31 травня.

“Злодія в законі” затримали у Львові напередодні, 29 травня.

“Як тільки-но ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування. Вже за кілька днів з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові”, — розповів начальник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель.

За словами Андрія Рубеля, чоловіка на прізвисько “Серго Самтредський” примусово депортували.

“Оперативники департаменту проводять комплекс заходів щодо унеможливлення поширення “ворами в законі” на території держави злочинного впливу, а тому миттєво реагують на будь-які їхні спроби повернутися до України”, — зазначають у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У 2018 році “Серго Самтредський” отримав заборону відвідувати України упродовж 5 років, а у 2021 до нього були застосовані персональні обмежувальні санкції РНБО. 39-річний уродженець Грузії був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського клану злодіїв.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин