Суспільне мовлення

У Львові затримали 18-річну дівчину за підозрою у розповсюдженні гуртових партій наркотиків

У Львові затримали 18-річну дівчину за підозрою у розповсюдженні гуртових партій наркотиків. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

Уродженку Донецької області затримали 3 жовтня на вулиці Городоцькій у Львові. З собою вона мала 45 згортків із кристалічною речовиною білого кольору, 4 зіп-пакетів, 5 флаконів та 10 желе з речовинами, схожими на психотропи та наркотики.

Як встановили правоохоронці, жінка отримувала психотропи поштою, фасувала їх та збувала гуртовими партіями. Під час обшуку у місці її проживання знайшли різні наркотичні речовини, загальна вартість яких на “чорному ринку” — півтора мільйона гривень.

У Львові затримали 18-річну дівчину за підозрою у розповсюдженні гуртових партій наркотиків. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

“Вилучили більше 400 зіп-пакетів із фасованою кристалічною речовиною, схожою на психотропну речовину “PVP”, 7 зіп-пакетів із кристалічною речовиною загальною масою близько 1 кг, а також 34 флакони із прозорою рідиною із вмістом психотропної речовини “ТГК”, пакунок з висушеними грибами, 20 згортків із порошкоподібною речовиною, 120 згортків з нарковмісними таблетками, 230 згортків із кристалічною речовиною, ззовні схожою на психотропи “PVP”, 4 зіп-пакети із порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину “амфетамін” вагою близько 1,5 кг, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази”, — повідомили у Нацполіції Львівщини.

У Львові затримали 18-річну дівчину за підозрою у розповсюдженні гуртових партій наркотиків

Желейні цукерки імовірно з психотропами. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Усе скерували на експертизу. Жінку затримали. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Справу кваліфікують за ч. 2 ст. 307 — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці намагаються встановити, хто ще причетний до розповсюдження наркотиків.

На Львівщині викрили канал постачання наркотиків до виправної установи


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин