Суспільне мовлення

У Львові Залізничний та Франківський райони частково будуть без водопостачання: причина

У Львові завтра, 2 листопада, кілька вулиць Залізничного та Франківського районів тимчасово залишаться без водопостачання. Працівники ЛКП “Львівводоканал” проводитимуть роботи із перепідключення новозбудованої ділянки водопроводу діаметром 400 мм на вулиці Шевченка. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Подачу води припинять з 9 до 20 години. Зокрема, подачу води буде призупинено до будинків на вулицях Шевченка (парна сторона від №14 до №108, непарна сторона від №33 до №67а), Бортнянського, Єрошенка, Золота, Турянського, Яцкова, Скляна, Сосенка, Пстрака, Хорватська, Кучера, Клепарівська, О.Степанівни, Братів Дужих, Квітки-Основ’яненка, Сорохтея, Ясна, Стороженка, Щекавицька, Братів Міхновських, Вернигори, Марка Вовчка.

З пониженим тиском вода подаватиметься до будинків на вулицях: Морозенка, Кооперативна, Одеська, Голубовича, Хотинська, Коротка, Стародубська, Сембратовичів (Перова), Головацького, Декарта, Одеська, Шараневича.

Після ремонтних робіт працівники “Львіводоканалу” зроблять промивку вуличної водопровідної мережі. Під час промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення іржею.

Читайте також

У Львові мешканцям рекомендують робити запас води щонайменше на три доби

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вранці 1 листопада на Львівщині не застосовували графіків відключення електроенергії


Джерело: Суспільне мовлення України