Суспільне мовлення

У Львові за 500 тисяч гривень відремонтують школу, пошкоджену внаслідок ракетного удару

У Львові відремонтують початкову школу “Джерельце”, що на вулиці Сахарова, 80. Навчальний заклад був пошкоджений внаслідок ракетної атаки РФ 6 липня.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На невідкладні аварійно-відновлювальні роботи у школі з резервного фонду бюджету виділили 500 тисяч гривень. Таке рішення сьогодні, 11 серпня, погодив виконавчий комітет.

“Ми провели обстеження, визначили масштаби руйнування і подали документи на комісію з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для виділення коштів на ремонт”, – пояснили в управлінні освіти міста.

За даними міської ради, у школі пошкоджена частина даху. У кількох місцях він обвалився. А ще пошкоджена сходова клітка, клас і коридор.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

Вночі 6 липня Росія вдарила ракетами “Калібр” по Львову та Львівщині.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що три ракети влучили по Львову. Попередньо, одна прямо влучила у два житлові будинки.

“Львів — Ансамбль історичного центру” є комплексом із 17 житлових будинків, що має статус пам’ятки архітектури місцевого значення. Будинки житлового комплексу для викладачів Львівської політехніки 1930-х років занесені до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вранці 7 липня рятувальники знайшли під завалами будинку десяту загиблу людину. Ще 42 людини поранені.


Джерело: Суспільне мовлення України