Суспільне мовлення

У Львові з 24 квітня діятимуть мобільні пункти вакцинації: адреси

У Львові з 24 квітня діятимуть мобільні пункти вакцинації. З понеділка і до суботи, 29 квітня, триває кампанія “Дні любові до вакцинації” в межах Всесвітнього тижня імунізації. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації.

Вакцинуватись можна від таких небезпечних хвороб, як поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від COVID-19.

Щоденно із 10:00 до 18:00 пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. Також у понеділок з 10:00 до 14:00 медики викцинуватимуть у модульному містечку на Сихові. У вівторок мобільний пункт вакцинації діятиме на вулиці Самчука. В середу — на Головному залізничному вокзалі, а в четвер — в поліклініці на вулиці Симоненка.

У Львові з 24 квітня діятимуть мобільні пункти вакцинації: адреси. Фото: Львівської міської ради

Вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій, серед яких і коронавірус, кажуть в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради.

“Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці”, — додають в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради.

Читайте також

Захворіти можуть 9 з 10 невакцинованих. Що варто знати про кір та як вберегтись, розповіли львівські медики

Львівська дитяча лікарня отримала медобладнання вартістю 45 млн грн

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Львів отримав обладнання для супроводу трансплантації вартістю 98 млн грн


Джерело: Суспільне мовлення України