Суспільне мовлення

У Львові викрили злочинну групу, яка збувала кокаїн

У Львові викрили організовану злочинну групу, яка збувала кокаїн. До неї були причетні мешканці Тернопільщини і Львівщини. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили та повідомили про підозру чотирьом учасникам групи за фактами незаконного зберігання, перевезення та збуту наркотичних засобів.

“За даними слідства, двоє мешканців Тернопільщини налагодили розгалужену мережу розповсюдження кокаїну на території Львівської області. Вони привозили наркотики до Львівської області, де передавали співорганізатору, який відповідав за збут. За фасування та безпосередньо збут – відповідали два місцеві мешканці”, — повідомили у пресслужбі прокуратури.

У Львові викрили злочинну групу, яка збувала кокаїн. Фото: Львівської обласної прокуратури

Вартість товару становила 100 доларів США за один грам. За попередніми оцінками, така діяльність приносила їм щомісяця орієнтовно 8 млн грн.

Правоохоронці провели низку одночасних обшуків за адресами проживання учасників групи. Під час них вилучили наркотики, мобільні телефони, банківські картки, готівкових коштів та інші речові докази. Вартість вилучених наркотиків на “чорному ринку” становить понад 1 млн грн.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Львівські поліцейські виявили наркотики та зброю у бюро ритуальних послуг


Джерело: Суспільне мовлення України