Суспільне мовлення

У Львові відновили роботу близько 40% електротранспорту

Станом на 15:30, 11 жовтня, відновили роботу близько 40% електротранспорту Львова. Зокрема, повноцінно запрацювали 5 трамвайних та 2 тролейбусні маршрути. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП “Львівелектротранс”, вже курсують трамваї №1, 2, 3, 6 та 9. Також зі змінами відновив роботу маршрут №4: трамваї курсують із залізничного вокзалу до площі Соборної та у зворотному напрямі. Крім того, їздять тролейбуси №32 та №33.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Решта електротранспорту не курсує. Це зумовлено відсутністю живлення в районі вулиць Стрийська-Наукова та на Сихові. Для комфорту мешканців міські автобуси їздять у посиленому режимі. Зокрема, на маршрутах додатково працює 23 автобуси.

Що відомо

  • 10 жовтня Росія завдала масового ракетного удару по території України. Під обстріл потрапили Київ, Львів, Запоріжжя, Харків, Вінниця, Тернопіль, Дніпро, Миколаїв.
  • Російські військові випустили понад 80 ракет, близько 45 збили сили ППО. Цілили, переважно, у критичну інфраструктуру.
  • По території Львівщини запустили 15 ракет. З них 7 збило ППО, вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
  • Станом на 08:00, 11 жовтня, на Львівщині повністю відновили електропостачання.
  • 11 жовтня, близько 12:00, у Львові пролунали три вибухи. На цей момент у місті була оголошена повітряна тривога. Влучили у два об’єкти енергетики у Львівській області.
  • Унаслідок ракетних атак, які здійснила Росія 10 та 11 жовтня, на Львівщині були уражені чотири підстанції, з них дві — повністю знищені.
  • Отримав травми 53-річний чоловік. У нього зламане зап’ястя руки.


Джерело: Суспільне мовлення України