Суспільне мовлення

У Львові виїзний ЦНАП на вулиці Каховській прийняв 280 мешканців

У Львові виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг на вул. Каховській прийняв 280 мешканців, які звернулися із заявами на компенсацію за пошкоджене майно внаслідок ракетної атаки на Львів 15 серпня.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Виїзний ЦНАП на вул. Каховській продовжить свою роботу у понеділок 21 серпня. Також власники пошкоджених помешкань можуть звернутись у будь-який ЦНАП міста, та на службу підтримки за телефоном: 093 297 57 95, з понеділка до четверга з 9.00 до 18.00 (у п’ятницю – до 16.00).

За інформацією Львівської міськради, внаслідок ракетного обстрілу 15 серпня у Львові пошкоджено 48 житлових будинків. Загалом пошкоджено 830 вікон та 81 вхідні двері. У 76 квартирах зафіксували тріщини на стінах. У 6 багатоповерхівках пошкоджені дахи і ще 5 покрівель потребують ремонтів у приватних будинках.

Що відомо про ракетний удар по Львову

15 серпня Росія атакувала Львівщину ракетами. Одну ракету вдалося збити силам ППО. Також зафіксовано шість влучань.

Внаслідок ракетної атаки у Львові пошкоджено близько 100 будинків. По допомогу із розселенням звернулись 4 сім’ї, це — 12 людей.

У селі Ставчани фахівці обстежили 36 присадибних ділянок. Три житлові будинки та три господарські не підлягають відновленню. В інших будинках є руйнування дахів, вікон, тріщини на стінах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Травми отримали 19 людей. Станом на ранок 16 серпня четверо травмованих залишалися у медзакладах.


Джерело: Суспільне мовлення України