Суспільне мовлення

У Львові в мікрорайоні Рясне-1 опівночі пролунав вибух у котельні: що відомо

В ніч з 25 на 26 березня у Львові в мікрорайоні Рясне-1 пролунав вибух. Як повідомили на Faceook-сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області, стався вибух газового котла. Одна людина травмована.

“Стався вибух газового котла без подальшого горіння на першому поверсі цегляної двоповерхової будівлі котельні, розміром 12х35 м”, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху 69-річний оператор котельні отримав травму руки. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Наслідки вибуху у котельні. Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Внаслідок вибуху пошкоджено опалювальний котел, насос димовидалення та шибки вікон на площі орієнтовно 120 м². Усі обставини події з’ясовують правоохоронці.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, тепло і гаряча вода споживачам від котельні, де трапився вибух, подається. У котельні є ще 5 робочих котлів.

“У котельні було 6 котлів. Зараз котел, який вибухнув, від’єднали від системи, працюють два котли і три залишаються в резерві. Отож проблем з подачею опалення немає. Відновлення котла і пошкоджень у будівлі котельні “Залізничнетеплоенерго” виконає власним коштом”, — повідомила Ірина Маруняк.

Читайте також

Реставрація палацу Гредлів: що планують зробити у сколівській пам’ятці після ремонту

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вийшов з дому та не повернувся: у Львові розшукують дитячого лікаря Ігоря Гайдука


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин