Суспільне мовлення

У Львові стартував п’ятий “Молодвіж”

Вранці, 10 вересня, у Львові стартував п’ятий Всеукраїнський щорічний захід “Молодвіж”. В межах “Молодвіжу” заплановані більше 20 подій. Зокрема, виступи спікерів, дискусії та інтерактив. Вхід — безкоштовний, за попередньою реєстрацією. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Цьогоріч “Молодвіж” має назву “4.5.0.” або ж, як кажуть військові, “все спокійно”. Програма побудована на трьох базах: “Спокій”, “Залп” та “Нація”. Перший блок присвячений темі ментального здоров’я, другий — ролі кожного у війні, в той час як третій — українській ідентичності та майбутньому країни. Серед спікерів заходу — Меланія Подоляк, Макс Щербина, Ярослав Грицак, Віталій Портников, Тарас Чмут, Юліан Чаплінський, Остап Українець та Іван Семесюк.

Імена спікерів. Львівська міська рада

“З кожним роком популярність нашого заходу зростає і цьогоріч до нас приїхали навіть гості з-за кордону. Це говорить про те, що українська молодь дуже активна і спрагла до змін, розвитку себе, громади, країни загалом. “Молодвіж 4.5.0.” — не про розваги чи вечірки, а про об’єднання молодих людей заради спільних цілей”, – каже головний організатор “Молодвіжу” Роман Цудний.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вхід на подію – безкоштовний, за попередньою реєстрацією. При собі необхідно мати паспорт або ж водійське посвідчення чи студентський квиток. Як альтернатива – документи у “Дії”. Програму можна переглянути за посиланням.

Дні європейської спадщини. У Львові провели майстер-клас з реставрації старих речей


Джерело: Суспільне мовлення України