Суспільне мовлення

У Львові сирени можуть працювати з перебоями — Садовий

У Львові сирени можуть працювати з перебоями через відсутність електроенергії. В цей час містом їздитимуть авто з гучномовцями, що сповіщатимуть про небезпеку. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також він додав, що через ракетні обстріли більша частина міста досі залишається без електроенергії.

“Частина вуличного освітлення теж не працює, тому спробуйте потрапити додому до того, як стемніє. Подбайте, щоб вдома був запас їжі та води”, — сказав Андрій Садовий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також львів’ян закликали разом з працівниками ЛКП та компаніями-управителями перевірити ліфти. Станом на 12:00 на “Гарячу лінію” міста звернулися 18 людей, які застрягли у ліфтах під час повітряної тривоги та відсутності електропостачання.

Що відомо

  • 10 жовтня Росія завдала масового ракетного удару по території України. Під обстріл потрапили Київ, Львів, Запоріжжя, Харків, Вінниця, Тернопіль, Дніпро, Миколаїв. Від самого ранку майже на всій території країни була оголошена повітряна тривога.
  • Російські військові випустили понад 80 ракет, близько 45 збили сили ППО. Цілили, переважно, у критичну інфраструктуру.
  • По території Львівщини запустили 15 ракет. З них 7 збило ППО, вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Наразі на об’єктах працюють надзвичайники.
  • На час ремонтних робіт школи, садочки і університети працювати не будуть. Коли відновлять електропостачання, навчальні заклади будуть працювати дистанційно.

Масовий ракетний обстріл України, регіони без світла та води. 229-й день війни. Онлайн


Джерело: Суспільне мовлення України