Суспільне мовлення

У Львові шукають фахівців для нового корпусу реабілітації центру “Незламні”

У львівському реабілітаційному центрі “Незламні” оголосили конкурс та шукають фахівців для нового корпусу реабілітації. Зокрема, потрібні фізичні терапевти, ерготерапевти, психологи та психотерапевти. Вони будуть працювати з військовими та цивільними, що отримали травми внаслідок війни. Про це Суспільному розповіла керівниця проєкту “Незламні” Ірина Заславець.

Корпус реабілітації центру “Незламні” створюють на базі колишньої поліклініки на вулиці Мазепи. Зараз там ремонтують приміщення. Одночасно на об’єкті працює близько 200 будівельників.

“На першому поверсі – це буде вхідна група, зона очікування пацієнтів. Реєстратура, консультативний кабінет, зона тренування і зона навчання. На першому поверсі передбачений басейн”, — каже технічний директор Першого медоб’єднання Володимир Гончарук.

Ремонт у приміщенні колишньої поліклініки. Суспільне Львів

У семиповерховому корпусі спеціалісти повертатимуть пораненим під час війни здатність ходити та говорити. Зараз ці приміщення пристосовують для різних видів реабілітацій.

“Розробили спільно з медичними технологами проєкт, пристосували його для потреб людей з інвалідністю, врахували всі перешкоди, які були в приміщенні, доставляємо додаткові ліфти. Розширюємо площі, щоб був безбар’єрний доступ, робимо пандуси”, — каже Володимир Гончарук.

Семиповерхову будівлю пристосують для реабілітації поранених

Семиповерхову будівлю пристосують для реабілітації поранених. Суспільне Львів

Для роботи у новому корпусі шукають спеціалістів. Вже оголосили конкурс на різні медичні вакансії.

“Ми шукаємо лікарів фізичної реабілітаційної медицини, фізичних терапевтів, ерготерапевтів, фахівців мови і мовлення. Також ми шукаємо протезистів, тих, хто хоче стати протезистами. Теж реконструктивних хірургів, ортопедів-травматологів, які стануть частиною нашої команди. Ми готові вчити і гарантуємо роботу із найкращими лікарями зі всього світу, стажування в найкращих клініках світу”, — каже керівниця проєкту “Незламні” Ірина Заславець.

Керівниця проєкту "Незламні" Ірина Заславець

Керівниця проєкту “Незламні” Ірина Заславець. Суспільне Львів

Відремонтувати та повноцінно запустити реабілітаційний корпус планують у квітні. Тут будуть допомагати близько 10 тисячам пацієнтів щороку.

Читайте також

Переніс близько 30 операцій після того, як в його дім влучила російська ракета. Історія 55-річного Михайла з Херсонщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Врятували з-під завалів. Львівські лікарі усувають шрами на обличчі 13-річного хлопчика


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин