Суспільне мовлення

У Львові прощаються із захисником України Дмитром Кучинським

Сьогодні, 25 жовтня, у Львові прощаються із військовослужбовцем 80-десантно-штурмової бригади Дмитром Кучинським. У нього залишилась дружина та двоє синів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Дмитро Кучинський народився у Житомирі. Чоловік закінчив Сумське вище артилерійське командне училище. Під час навчання здобув звання “лейтенант”. З 1994 року військовий проходив службу у лавах сучасної 80 окремої десантно-штурмової бригади у Львівській області. У 2003 році переїхав з сім’єю до Львова.

За час проходження військової служби Дмитро Кучинський отримав звання “підполковник” та став командиром самохідно-артилерійського дивізіону. Ним чоловік керував із початком АТО на Сході України.У 2019 році вийшов на пенсію. Проте у перший день повномасштабного вторгнення повернувся до складу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Захисник України загинув 22 жовтня. Йому було 50 років. У Дмитра Кучинського залишилась дружина, двоє синів, мати та брат.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прощання з військовим розпочалось об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

На Харківщині загинув військовий з Львівщини Роман Дмитрів


Джерело: Суспільне мовлення України