Суспільне мовлення

У Львові прощаються із трьома захисниками України

У Львові сьогодні, 8 грудня, прощаються із трьома захисниками України. В’ячеслав Ярмак, Олександр Стріха, Юрій Зеленькевич загинули на війні з Росією. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному Храмі. За пів години, об 11:30, на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання. Поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі.

Військовий В’ячеслав Ярмак. Львівська міськрада

В’ячесла Ярмак народився у Харкові. Закінчив Державний навчальний заклад “Центр професійно-технічної освіти №3 міста Харкова” за спеціальністю “автослюсар”.

У 2012 році разом із родиною переїхав до Львова. Захоплювався риболовлею та автомобільними подорожами. Працював регіональним керівником у мережі магазинів.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ добровільно захищав Україну у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

В’ячеслав Ярмак загинув 3 грудня 2022 року. Йому було 38 років. У чоловіка залишилися мати, дружина та донька.

У Львові прощаються із трьома захисниками України

Військовий Олександр Стріха. Львівська міськрада

Олександр Стріха народився у Львові. Закінчив Українську академію друкарства. Згодом обіймав посаду працівника безпеки руху.

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов воювати проти російських військ. Захищав Україну у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ на Донеччині та Луганщині. Незважаючи на незадовільний стан здоров’я, до останнього продовжував виконувати бойові завдання.

Олександр Стріха загинув 5 грудня 2022 року. Йому було 39 років. В чоловіка залишились батьки та донька.

У Львові прощаються із трьома захисниками України

Військовий Юрій Зеленькевич. Львівська міська рада

Юрій Зеленькевич народився у Бердянську Запорізької області. Закінчив Бердянський машинобудівний фаховий коледж Національного університету “Запорізька політехніка”.

Проходив службу у лавах прикордонників у Алчевську Луганської області. Із 2012 року проживав у Харкові, працював механіком.

Після початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Україну. Служив у складі 110-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Юрій Зеленькевич загинув 21 листопада 2022 року. Йому було 45 років. В чоловіка залишились мати, дружина, двоє дітей та сестра.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині прощаються із захисником України Іваном Гембусем


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин