Суспільне мовлення

У Львові прощаються із двома захисниками України

У Львові сьогодні, 29 листопада, прощаються із захисниками України. Олег Бервецький та Максим-Михайло Врубель загинули на війні із Росією. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному храмі. За пів години, об 11:30, на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання.

Військовий Олег Бервецький. Львівська міська рада

Олег Бервецький народився у Львові. Здобував освіту у Національному університеті “Львівська політехніка” за спеціальністю “інженер-механік автомобільного господарства”.

Впродовж 10-ти років працював інженером 1-ї категорії у “Львівобленерго”. Навчався в Українській академії друкарства. Захоплювався велоподорожами, гірським туризмом, займався церковним співом.

У перший день повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від окупантів. Воював у складі 103-ї окремої бригади ТрО ЗСУ. Брав участь звільнені міста Лиман Донецької області. Олег Бервецький загинув 21 листопада 2022 року. Йому було 39 років. В чоловіка залишилися батьки, сестри, брати, дружина та двоє синів.

У Львові прощаються із двома захисниками України

Військовий Максим-Михайло Врубель. Львівська міськрада

Максим-Михайло Врубель народився у Львові. Закінчив відокремлений структурний підрозділ “Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету “Львівська політехніка” за спеціальністю “автомобільна справа”.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ на територію України, добровільно пішов воювати про російських військ. Служив у складі 7-го прикордонного Карпатського загону Державної прикордонної служби України.

Максим-Михайло Врубель загинув 22 листопада. Йому було 23 роки. В чоловіка залишилися батьки, дідусь та сестра.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Львів прощається з захисником України родом з Луганщини Денисом Метьолкіним


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин