Суспільне мовлення

У Львові представили нового військового прокурора

У Львові представили нового керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. Ним став Микола Мерет. Досі чоловік працював у Львівській обласній прокуратурі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Миколу Мерета призначили керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону за наказом Офісу Генерального прокурора від 17 березня 2023 року. Цю посаду чоловік обійматиме 5 років. Сьогодні, 24 березня, відбулось офіційне представлення.

“Микола Дмитрович — це керівник, який здатен організувати колектив для досягнення поставлених завдань. Їх, з огляду на воєнний час, буде багато. До першочергових завдань, які ставить перед Миколою Меретом Генеральний прокурор, належатиме організація колективу для посилення боротьби зі злочинністю на всіх напрямах. Йдеться зокрема про злочини в бюджетній системі, кримінально-карну корупцію, злочини, пов’язані із незаконним використанням майна та техніки державних закупівель, злочини в оборонно-промисловому комплексі”, – каже заступник Генерального прокурора Антон Войтенко.

За даними Львівської ОВА, Микола Мерет розпочав кар’єру в органах прокуратури у 2009 році. За цей час чоловік обіймав посади різного рівня. До нового призначення працював заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Новим представником омбудсмена на Львівщині став Тарас Подвірний


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин