Суспільне мовлення

У Львові попрощаються з захисником Назаром Вальчишиним

Сьогодні, 5 лютого, у Львові попрощаються з військовослужбовцем Назаром Вальчишиним. Він загинув, боронячи Україну. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 10:00 у Гарнізонному храмі, об 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Назар Вальчишин — львів‘янин. Загинув 1 лютого. Захиснику було 37 років.

Навчався у Ліцеї №28 Львівської міської ради. Закінчив Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Під час навчання проходив військову кафедру.

У мирний час працював у сфері інформаційних технологій. Захоплювався грою на гітарі, декоративною різьбою по дереву та рисуванням.

Лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну став на захист Батьківщини. Боронив Україну у лавах 355-го навчального механізованого полку 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного ЗСУ.

У Назара Вальчишина залишилися дружина, донька, батьки та сестра.

Читайте також

У Львові попрощалися з п’ятьма захисниками України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Богдан Фолюсевич, Назарій Стецура, Максим Гриневич, Володимир Кожевніков та Олександр Пітуля загинули, захищаючи Україну


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин