Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником та батьком трьох дітей Ігорем Юрчаком

Сьогодні, 12 квітня, у Львові відбудеться прощання із військовим 95 окремої десантно-штурмової бригади Ігорем Юрчаком. Захисникові було 46 років. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Ігор Юрчак народився у Львові. Чоловік здобув професійно-технічну освіту. Після цього проходив строкову військову службу у лавах Нацгвардії України у Сімферополі. У мирний час він працював будівельником. Професійно займався футболом. Ігор Юрчак грав за ФК “Екватор-Захід” (Оброшине) та ФК “Ураган” (Бартатів). У 2018-2019 роках ставав срібним призером першості Ліги ветеранів Львівщини та був володарем Кубку “Золота осінь”.

Із початком повномасштабної війни молодший сержант увійшов до складу 125 бригади тероборони України. Був командиром 1 відділення. У лютому цього року чоловік отримав поранення у боях поблизу Бахмута. Проте, коли одужав, вступив до 95 окремої десантно-штурмової бригади. Виконував бойові завдання на території Сумської, Харківської та Донецької областей. Військовий загинув 7 квітня. У нього залишилися дружина, троє дітей, мама, сестра, брат та племінники.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Ігоря Юрчака на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Бійців львівської 125-ї окремої бригади ТрО відзначили державними нагородами


Джерело: Суспільне мовлення України