Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисниками України Андрієм Шаєм та Валерієм Галушком

У Львові сьогодні, 22 березня, прощатимуться із захисниками України Андрієм Шаєм та Валерієм Галушком. Чоловіки загинули на війні з Росією. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону Андрія Шая розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному храмі. За пів години, об 11:30, на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання. Військового поховають у селі Рясне-Руське Львівської громади.

Фото: Львівська міська рада

Андрій Шай народився у Львові. Закінчив Національний університет “Львівська політехніка”. Під час навчання проходив військову кафедру при університеті. Професійно займався виробництвом предметів із дерева.

Захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення у складі військової частини А4030. Виконував бойові завдання на території Донецької, Луганської та Харківської областей.

Військовослужбовець загинув 6 березня 2023 року. Йому було 45 років. У чоловіка залишилися мама, сестра та племінники.

У Львові попрощаються із захисниками України Андрієм Шаєм та Валерієм Галушком

Фото: Львівська міська рада

Чин похорону Валерія Галушку розпочнеться о 12 годині у Церкві Святої Параскеви у селі Гряда Львівської громади. Поховають чоловіка на місцевому цвинтарі.

Валерій Галушко народився у селі Гряда, що на Львівщині. У мирний час працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення РФ волонтерив. Згодом воював проти російських військ у складі 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Валерій Галушка загинув 16 березня 2023 року. Йому було 38 років. У чоловіка залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощаються із захисниками України Володимиром Галаном та Павлом Максимовим


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин