Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із військовим 80 бригади Олександром Созанським

Сьогодні, 19 лютого, у Львові відбудеться прощання із захисником України Олександром Созанським. Чоловіка поховають у Самборі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Олександр Созанський народився у Самборі Львівської області. Чоловік закінчив Львівську політехніку. Паралельно проходив військову кафедру в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Військовий був командиром роти вогневої підтримки “Heavy Weapons Company”. Із 2014 року брав участь у бойових діях у складі батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Золоті ворота”. Згодом вступив до лав “Правого сектору”.

У 2018 році Олександр приєднався до Збройних сил України. Із початком повномасштабного вторгнення боронив державу у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади. Чоловік загинув 17 лютого. Йому був 31 рік. В Олександра Созанського залишилися батьки, сестра, бабусі та наречена.

Прощання із воїном розпочнеться о 10:15 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. О 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Олександра у рідному Самборі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощаються із 29-річним захисником України Мар’яном Клімковським


Джерело: Суспільне мовлення України