Суспільне мовлення

У Львові попрощалися із захисником України Павлом Думанським

Сьогодні, 26 листопада, у Львові попрощалися із захисником України Павлом Думанським. Чоловік загинув, прикриваючи собою своїх побратимів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочався об 11 годині у Гарнізонному храмі. Об 11:30 на площі Ринок відбулася міська церемонія прощання. Поховали військового на Личаківському кладовищі.

Павло Думанський народився у Львові. Закінчив Відокремлений структурний підрозділ “Автомобільно-дорожнього фахового коледжу Національного університету “Львівська політехніка”. Був вихованцем спортивного клубу кіокушинкай карате “Канку” та багаторазовим призером змагань.

Із перших днів повномасштабного вторгнення Росії брав активну участь у будівництві захисних споруд і блокпостів Львова. У березні добровольцем вступив до Збройних сил України. Боровся із російськими військами у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України.

Павло Думанський загинув 20 листопада 2022 року. В нього залишились батьки, двоє сестер та брат. Військовому було 19 років.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові посмертно нагородили 5 захисників


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин