Суспільне мовлення

У Львові попрощалися із захисником України Олегом Часником

Сьогодні, 25 травня, у Львові попрощалися із військовим спеціального батальйону “OPFOR” Міжнародного центру миротворчості та безпеки Олегом Часником. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Олег Часник народився у Львові. Чоловік здобув професійно-технічну освіту у Вищому професійному училищі №29. У вільний час активно займався боксом, був членом спортивного клубу та призером змагань. Після навчання проходив строкову військову службу, згодом підписав контракт із ЗСУ.

Із початком повномасштабного вторгнення воював на Харківщині та Донеччині у складі спецбатальйону “OPFOR” Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

“За героїчні дії з порятунку свого командира під час виконання бойових завдань та знищення чисельного ворожого десанту був відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу “За взірцевість у військовій службі” III ступеня та відзнакою Президента України “За військову службу Україні”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Олег Часник загинув 21 травня. Йому був 21 рік. У захисника залишилися батьки та молодший брат. Чин похорону військового відбувся у Гарнізонному храмі. Поховали Героя на Личаківському кладовищі.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин