Суспільне мовлення

У Львові попрощалися із двома захисниками України, які загинули в бою з військами РФ

Сьогодні, 15 вересня, у Львові попрощалися із військовослужбовцями Віталієм Донцем та Романом Височанським, які загинули на війні з РФ. У захисників України залишились діти. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Віталій Донець народився у Львові. Після завершення навчання вступив на військову службу. У мирний час чоловік працював майстром з ремонту квартир. Від початку повномасштабного вторгнення військовослужбовець служив у частині А3719. Захисник України помер 9 вересня у віці 54 років. У Віталія Донця залишилися мати, дружина та 16-річна донька.

Віталій Донець. Львівська міська рада

Роман Височанський також родом зі Львова. Чоловік закінчив НУ “Львівська політехніка” за спеціальністю “Промислове і цивільне будівництво”. У 2005 році Роман здобув другу освіту. У мирний час він працював виконробом у будівельній компанії. Від початку повномасштабної війни став на захист України та боровся із військами РФ у складі військової частини А3425. Під час служби військовий отримав звання “Лейтенант”. Чоловік загинув 10 вересня. Йому було 40 років. У захисника залишилася дружина, 12-літня донька та 3-річний син.

Роман Височанський

Роман Височанський. Львівська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прощання з військовими відбулось об 11:00 у Гарнізонному храмі. Після міської церемонії захисників України поховали на Личаківському кладовищі.

На Львівщині попрощалися із 22-річним захисником Дмитром Сарновським


Джерело: Суспільне мовлення України