Суспільне мовлення

У Львові поліція шукає людей, які викинули у контейнер для сміття люмінесцентні лампи

У Львові невідомі викинули у контейнер для сміття люмінесцентні лампи. Хто викинув небезпечні відходи до змішаних з’ясовують правоохоронці, повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП “Львівспецкомунтранс”, близько сотні використаних люмінесцентних ламп викинули за адресою вулиця Городоцька, 276.

“У суботу, 3 червня, невідомі винесли на місцевий контейнерний майданчик близько сотні використаних люмінесцентних ламп. Помістили небезпечні відходи просто у баки для змішаного виду сміття. Мешканці довколишніх будинків, яким, власне, і належить майданчик, повідомили про цей інцидент у поліцію та ДСНС. Об’єкт огородили та закрили для користування”, — повідомили у ЛКП “Львівспецкомунтранс”.

Люмінесцентні лампи потребують спеціальної утилізації і їх має забрати організація, яка має відповідну ліцензію.

“До того часу ми, на жаль, не зможемо звично обслуговувати майданчик”, — додали у ЛКП “Львівспецкомунтранс”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відпрацьовані лампи, ртутні термометри та використані батарейки мешканці Львівської міської територіальної громади можуть здати безкоштовно, зазначають у пресслужбі ЛМР. Не пошкоджені небезпечні відходи приймають в Екобусі. Детальніше про графік стоянок Екобуса у червні — за посиланням.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин