Суспільне мовлення

У Львові організували збір на спортивний протез для військовослужбовця

У Львові збирають гроші на спортивний протез для військовослужбовця. Збір розпочав Андрій Хомицький — дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу. Кожен охочий може долучитися і купити фітнес інтенсив.

Військовослужбовець із позивним Ліон 24 лютого 2022 року був за кордоном, чоловік відразу вирішив повернутися в Україну. Тут пішов до військкомату.

“Харківська область, там працювали. Після Харківського напрямку — Лисичанськ, Бахмут. Там дуже спекотно було, потім Соледар, Ізюмський напрямок, потім напрямок Кремінної”, — каже військовослужбовець.

Ногу чоловік втратив на Донеччині, згодом потрапив до центру “Незламні”. До війни Ліон професійно займався спортом, зокрема бігав марафони.

“Із перших днів занять він показував дуже хороший результат. Він працював наполегливо, а коли отримав протез, то почав бігати на біговій доріжці, займатися на велосипеді, що спровокувало поломку протезу. Далі ми його замінили і його тренування стали ще більш активнішими”, — розповідає фізична терапевтка центру “Незламні” Роксоляна Шміло.

Допомогти зібрати гроші на спортивний протез для чоловіка вирішив дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу Андрій Хомицький. Для всіх охочих він проведе тритижневий Фітнес Інтенсив.

“Насправді ми не обирали якусь конкретну історію. Таких історій дуже багато і потрібно з чогось розпочати. Це будуть короткі тренування до 40 хвилин з професійними тренерами. Можна буде тренуватися у прямому ефірі та в записі. Це вебінари на теми харчування”, — каже дворазовий чемпіон світу з бодібілдинг Андрій Хомицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Стартує інтенсив 11 червня. Усі зароблені гроші скерують на покупку протезу.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин