Суспільне мовлення

У Львові надійшло 133 звернень щодо пошкодженого майна внаслідок ракетної атаки

Гаряча лінія Львова та Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові приймають звернення від постраждалих від нічного обстрілу. Станом на 12:30 про пошкоджене майно заявили 133 людини. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Люди, майно яких було пошкоджено від нічного обстрілу Львова, можуть звертатись за допомогою за двома контактними номерами телефонів:

  • Гаряча лінія м. Львова – 15-80
  • Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові – 050-555-44-61

Підприємці, об’єкти яких отримали пошкодження внаслідок нічної атаки, можуть звернутись у Центр підтримки підприємництва за телефонами: 032-254-60-15 або  067-000-24-06.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Кожен з тих, хто постраждав внаслідок нічних ракетних атак, може зателефонувати та подати свою заявку. Місто визначить, яка потрібна допомога і, по можливості, буде її забезпечувати. Також це стосується мешканців, які втратили помешкання – місто також надасть тимчасове житло”, — каже директор департаменту “Адміністрація міського голови” Євген Бойко.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

  • 6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.
  • Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.
  • Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України