Суспільне мовлення

У Львові на площі Данила Галицького мінятимуть аварійну колію

У Львові сьогодні, 27 вересня, о 22 годині на площі Данила Галицького, 4, на повороті у напрямку вулиці Підвальної, почнуть міняти частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити. Ремонтники працюватимуть вночі, аби прокласти нову колію, щоб вранці уможливити рух трамваїв.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, завтра, 28 вересня, також замощуватимуть міжколійний простір, однак на рух громадського транспорту ці роботи критично не впливатимуть.

За інформацією міського управління транспорту, 28 вересня, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 будуть об’їжджати місце проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Водіїв просять не паркувати там свої автівки. 

“Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху — їхатимуть через вулицю Друкарську та площу Данила Галицького — де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування”, — повідомили у міському управлінні транспорту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У ЛКП “Львівелектротранс” додали, що на площі Данила Галицького замінять 33 м аварійної колії та дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.


Джерело: Суспільне мовлення України