Суспільне мовлення

У Львові на час ремонту вулицю Дудаєва перекриють для проїзду

Сьогодні, 6 червня, на вулиці Дудаєва розпочнуть ремонт дороги. На час робіт вулицю повністю закриють для проїзду транспорту. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними Галицької райадміністрації, на ремонт дороги виділили 1 мільйон 391 тисячу гривень. Роботи триватимуть до 22:00 16 червня. До цього часу об’їхати ділянку можна буде по вулиці Мартовича.

“Вулиця Дудаєва — одна з важливих вуличок центральної частини міста. Нею їздить лише приватний транспорт. Від завтра будемо ремонтувати дорожнє полотно цієї вулиці. Це буде поточний ремонт, але великими картами. Підрядна організація проведе холодне фрезерування асфальтобетонного покриття із застосуванням фрези, далі виконають вирівнювання шарів основи із щебенево-піщаної суміші та постелять новий шар асфальту”, — йдеться у повідомленні.

Схема об’їзду. Львівська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнатися, де у Львові перекриті дороги, можна на офіційній онлайн-карті. На мапі є інформація про схему організацію дорожнього руху на час ремонтних доріг та вказано терміни перекриття.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин