Суспільне мовлення

У Львові можна перевірити онлайн чи перебуває авто на арештмайданчику

У Львові можна перевірити онлайн чи перебуває авто на арештмайданчику — на сайті міського управління безпеки. Управління безпеки оновило функціонал свого сайту. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Перевірити чи перебуває авто на арештмайданчику можна протягом трьох календарних днів з моменту евакуації. На сайті управління безпеки також можна оплатити штраф за неналежне паркування.

“Перевірити інформацію слід на сайті https://inspector.lviv.ua/. У відповідному вікні слід ввести лише номерні знаки автомобіля. Якщо авто на українській реєстрації, то літери слід вводити кирилицею, якщо на іноземній, або є іменний номерний знак — то латиницею”, — розповіли в управлінні безпеки ЛМР.

Раніше про переміщення автомобіля власник міг дізнатися, зателефонувавши у поліцію за номером 102.

Як додали в міському управлінні безпеки, через порушення правил стоянки, у Львові з початку року на арештмайданчик евакуювали 2 501 автомобіль. Для того, щоб повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 140 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику.

Торік до міського бюджету надійшло 50,2 млн грн від сплати штрафів за неналежне паркування.

У міській раді закликають паркувати авто у відведених для цього місцях. Хаотичне паркування ускладнює дорожній рух, а також, в умовах воєнного стану, проїзд спецтранспорту, який забезпечує життєдіяльність міста та допомагає Збройним Силам України.

Читайте також

У Львові відкрили ще 9 платних паркувальних майданчиків

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Будівництво Північної об’їзної: у Львівському районі завершують викуп земельних ділянок


Джерело: Суспільне мовлення України