Суспільне мовлення

У Львові медики прооперували школяра, який отримав кульове поранення

У Львові медики прооперували школяра, який отримав кульове поранення. Про це повідомили у пресслужбі Першого медоб’єднання Львова.

“Учора було проведено оперативне втручання: зашито травмовану легеню, видалено два ребра. Зараз дитина знаходиться в медикаментозному сні на штучній вентиляції легень”, — повідомили у медзакладі.

Дитина потрапила до нашої Лікарні Святого Миколая з відкритим вогнепальним дробовим пораненням грудної клітки. Зараз загальний стан хлопця залишається важким, але стабільним, проте його життю нічого не загрожує.

Що відомо про поранення школяра у Львові

У Львові, 31 травня, восьмикласника госпіталізували із вогнепальним пораненням у груди. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради із посиланням на керівника міського управління освіти Андрія Закалюка.

“Троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова після уроків пішли додому до одного із них. Вдома знайшли зброю та почали її розглядати. Одному із друзів випадково поцілили в груди”, – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 264 ККУ (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). Максимальне покарання передбачене статтею — позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин