Суспільне мовлення

У Львові майже повністю відновили постачання електроенергії після ракетних ударів

У Львові майже повністю відновили постачання електроенергії після ракетних ударів 15 листопада. Про це станом на 08:00, 16 листопада, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, залишаються поодинокі будинки, де немає світла.

“Подачу води та опалення відновили. Вода є гаряча та холодна. 30% світлофорів у місті вже працює. Не забувайте про правила дорожнього руху та дотримуйтеся безпечної швидкості”, — повідомив Андрій Садовий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, на маршрути виїхало 57 трамваїв та 59 тролейбусів. Ще додатково випустили 15 автобусів, щоб забезпечити нормальну роботу громадського транспорту. 

Що відомо

  • Під час ракетного обстрілу 15 листопада російські ракети влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині. Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький. Під час атаки на Львівщину загалом прилетіло понад 10 ракет.
  • Внаслідок ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі близько 700 тисяч абонентів Львівщини були без електропостачання. Одна людина отримала поранення і у важкому стані була госпіталізована. Чоловіка прооперували, його стан стабільний.
  • Ввечері, 15 листопада, у Львові після ракетних ударів без електроенергії залишається 80% міста. Станом на 21:00 лише половина мешканців мала воду, а централізоване опалення було відсутнє. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.


Джерело: Суспільне мовлення України