Суспільне мовлення

У Львові комісія з НС виділить 100 млн грн на відновлення пошкоджених від ракетного удару домівок

У Львові біля пошкоджених внаслідок ракетного удару будинків, провели комісію з надзвичайних ситуацій. Під час комісії ухвалили рішення щодо фінансування відновлення зруйнованих будинків, а також запропонували мешканцям місця для тимчасового проживання.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Внаслідок атаки у Львові пошкоджені 35 будинків, заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр, а також 57 автівок. Понад 1000 вікон потребують заміни.

“Завершили комісію з надзвичайних ситуацій біля будинків, які зазнали ракетних пошкоджень. Пошкоджено 35 будинків. Серйозних уражень зазнало 60 помешкань.  
Також пошкоджено 50 автомобілів. Комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань”, — повідомив Андрій Садовий.

Також він додав, що мешканцям, які втратили житло запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку, в Стрийському парку, яке розташоване поруч.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.

Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України