Суспільне мовлення

У Львові кілька вулиць Личаківського району 6 грудня будуть без водопостачання

У Львові завтра, 6 грудня, кілька вулиць Личаківського району тимчасово залишаться без водопостачання. Працівники ЛКП “Львівводоканал” проводитимуть заміну запірної арматури на вул. Зеленій-Водогінній. Також частина Галицького і Личаківського районів отримуватимуть воду з пониженим тиском. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Подачу води у Личаківському районі припинять з 9 до 20 години. Зокрема, подачу води буде призупинено до будинків на вулицях Зелена (парна сторона від №2 до №132, непарна сторона від №1 до №115), Кримська, Тарнавського, Архипенка, Самійленка, Дороша, Романчука, Конопницької, Палія, Кльоновича, Й. Сліпого, Кардинала Гузара (колишня Л. Толстого), Ш. Руставелі, а також до площі Петрушевича.

Подача води з пониженим тиском буде здійснюватись до будинків у Галицькому і Личаківському районах на вулицях: Сербська, пл. Катедральна, пл. Ринок, Староєврейська, пл. Коліївщини, Валова, пл. Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, Шухевича, І. Білозіра (колишня Герцена), Личаківська (парна сторона від №2 до №64, непарна сторона від №1 до №47), Смольського, Парфановичів, Тершаковців, Туган-Барановського, Пекарська (парна сторона від №2 до №44, непарна сторона від №1 до №39), І. Франка (парна сторона від №2 до №66, непарна сторона від №1 до №71), Вузька, І. Дашка (колишня Філатова), Вітвера, Донцова, Патріарха Д. Яреми (колишня Чехова), Грушевського, Кирила і Мефодія, Драгоманова, пр. Шевченка, Поповича, Мартовича, Волошина, Дудаєва, Саксаганського, Князя Романа, Галицька, Скорика (колишня Чайковського), Ковжуна, Коперника (парна сторона від №2 до №32, непарна сторона від №1 до №19), Дорошенка (парна сторона від №2 до №30, непарна сторона від №1 до №31), Костюшка, Січових Стрільців, Гнатюка, Л. Курбаса, Наливайка, Менцинського, Фурманська, Б. Лепкого, Мурави, пл. Вічева, Л. Українки, Друкарська, Вірменська, Краківська, пр. Свободи, Руська.

Після ремонтних робіт працівники “Львіводоканалу” зроблять промивку вуличної водопровідної мережі. Під час промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення іржею.

Читайте також

Каші, соління та сухофрукти: чим варто запастись на випадок блекауту

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Понад 80 вулиць у Львові без води через відсутність напруги на насосній станції


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин