Суспільне мовлення

У Львові 17-річний хлопець збував наркотики

На вулиці Винниця у 17-річного жителя Львова поліцейські вилучили 57 згортків, які містили речовину схожу на психотроп “PVP” та виявили дві “закладки”, які зробив львів’янин. Про це повідомили на Facebook-сторінці Поліції Львівської області.

Також правохоронці провели обшук у помешканні хлопця. Там виявили поліетиленові пакети із речовиною рослинного походження зеленого кольору, ймовірно – “канабіс”, вагою близько 245 грамів. Та інші речовини схожі на психотропи.

“Поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину “PVP”, вагою близько 70 грамів, поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину “амфетамін”, вагою близько 0,5 грама, а також інші речові докази”, – йдеться у повідомленні.

У Львові 17-річний хлопець збував наркотики. Нацполіція Львівщини

Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

У Львові 17-річний хлопець збував наркотики

У Львові 17-річний хлопець збував наркотики. Нацполіція Львівщини

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі строком від чотирьох до восьми років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває.

Розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні: у Львові затримали наркокур’єра


Джерело: Суспільне мовлення України