Суспільне мовлення

У львівську лікарню доправили 17-річного юнака, який отримав кульове поранення в тирі

У Львівську обласну клінічну лікарню доправили 17-річного юнака з Сум, який отримав кульове поранення. Хлопець переплутав двері на тренувальній базі та випадково зайшов у тир. Цю інформацію Суспільному підтвердила речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

Інцидент трапився на тренувальній базі на Самбірщині. Свідки зателефонували у швидку і повідомили, що куля потрапила юнаку в ділянку серця.

“Каретою екстреної медичної допомоги постраждалого з місця події негайно доставили в Турківську ЦМЛ. Паралельно у Львові готувалася команда кардіохірургів для виїзду в Турку для здійснення оперативного втручання. Та після проведених обстежень по прибуттю в медичний заклад, було прийнято рішення везти хлопця до Львова”, — йдеться у повідомленні.

Лікарі встановили, серце пацієнта — неушкоджене. Хлопця вже доправили у приймальне відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Зараз юнака обстежують медики. За результатами буде відомо, чи необхідна операція. Якщо стан пораненого буде стабільний, хлопця переведуть в Охматдит.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У селі неподалік Львова зіткнулись дві автівки: загинула 57-річна жінка


Джерело: Суспільне мовлення України