Суспільне мовлення

У львівській лікарні розповіли, як приймали пацієнтів після ракетного удару

Внаслідок удару по Львову 6 липня загинули четверо людей. 37 людей отримали поранення, повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Львівщини. У одній із лікарень Львова розповіли, як приймали пацієнтів після ракетного удару.

“Після закінчення тривоги перші швидкі почали під’їжджати до нашого приймального відділення, до червоної зони, де пацієнти проходили попередній огляд і отримували першу домедичну допомогу. Це пацієнти, які отримали зовнішні ушкодження обличчя, рук та ніг. Ушкодження осколкові та отримані від ударної хвилі. Більшість пацієнтів мали легкі тілесні ушкодження”, — каже завідувач приймального відділення лікарні Сергій Іщук.

За його словами, загалом до їхньої лікарні доправили 21 пацієнта.

“Троє з них є у стані середньої важкості. Зараз вони перебувають у нашому закладі, всі інші пацієнти відправилися під нагляд до сімейного лікаря на амбулаторне лікування”, — каже Сергій Іщук.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вранці керівниця міського управління охорони здоров’я Марта Матюшко повідомила, що людей госпіталізовували у міські лікарні.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

  • 6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.
  • Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.
  • Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України