Львівський портал

У «Львівобленерго» повідомили, чи вимикатимуть на Львівщині світло 17 травня

У п’ятницю, 17 травня, з 9:00 до 19:00 години графіків погодинних відключень на Львівщині застосовувати не планують. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

В «Львівобленерго» зазначили, що з 9:00 до 19:00 год., у Львові та області не очікується застосування графіків погодинних відключень. Проте від 19:00 можливе застосування погодинних графіків. Ситуація в енергосистемі залишається складною.

«Аби не допустити знеструмлень, закликаємо всіх економно використовувати електроенергію, насамперед не вмикати потужні електроприлади у вечірній час», – йдеться у повідомленні.

Дізнатися свою групу відключень можна:

  • На сайті «Львівобленерго» в розділі «Чому немає світла»;
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів).

Нагадаємо, в В «Укренерго» зазначили, що 17 травня, графіки погодинних відключень (ГПВ) для побутових та промислових споживачів будуть діяти по всій Україні з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00.

Причина обмежень – збільшення споживання електроенергії під час похолодання. Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки п’яти ракетно-дронових атак, здійснених Росією по українській енергосистемі з 22 березня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-17 09:36:04

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин