Львівський портал

У «Львівобленерго» повідомили, чи вимикатимуть на Львівщині світло 16 травня

16 травня у Львівській області у денний час відключень електроенергії не заплановано, погодинні графіки діятимуть з 16:00 год. Про це повідомили у «Львівобленерго».

З 09:00 до 16:00 год. у Львові та області не застосовуватимуть графіки погодинних відключень, зважаючи на інформацію від НЕК «Укренерго». Починаючи з 16:00 планується застосування погодинних графіків, оскільки ситуація в енергосистемі України залишається складною.

 Дізнатися свою групу відключень можна:

  • На сайті «Львівобленерго» в розділі «Чому немає світла».
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів).
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів).
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів).
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів).

Енергетики наголошують, що НЕК «Укренерго» впроваджує відключення тільки у випадках, коли є потреба стабілізувати енергосистему, яка зазнала значної руйнації внаслідок обстрілів окупантів. Якщо у впровадженні відключень немає необхідності — розпорядження про ведення погодинних графіків чи аварійних відключень скасовують. Тому аби не допустити знеструмлень, всіх закликають економно використовувати електроенергію, насамперед не вмикати потужні електроприлади у вечірній час.

Зазначимо, «Укренерго» ввело графіки відключень у всіх регіонах України. У Львові та області графіки аварійних знеструмлень запровадили з 14 травня через брак потужності в енергосистемі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-16 10:33:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин