Україна і світ

У команді Олега Винника відповіли на закиди, що він під час війни втік з України

У команді співака Олега Винника, який наразі проживає в Німеччині, відповіли на критику, що він під час повномасштабної війни втік з України.

Що сказали у команді Олега Винника

Днями голова офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон анонсувала прем’єру нової пісні Винника – Мої люди. Реліз заплановано на 23 серпня, це буде перша композиція Олега від початку великої війни.

Однак не всі користувачі мережі сприйняли цю новину позитивно. Дехто обурився тим, що після початку повномасштабного вторгнення Винник виїхав в Німеччину, замовчував війну та не виходив на зв’язок із шанувальниками. Один із користувачів зазначив, що Україні “такі співаки не потрібні”.

Зараз дивляться

Голова фан-клубу артиста відповіла на критику в коментарях, зазначивши, що Винник вже понад 20 років живе в Німеччині, тому він не тікав, а просто повернувся додому. А проходити лікування за кордоном, як стверджує Валерія, співак почав ще до початку війни.

– Він не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно у Німеччині, є резидентом цієї країни й не має в Україні місця, де жити. Вчіть матчастину, а потім розводьте “зраду”. А все, що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра переважає за €0,5 млн. Все заради перемоги. Може вже досить шукати ворогів серед друзів, – заявила Барон.

Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року Олег Винник виїхав до Німеччини та зник з публічного простору.

Лише влітку 2023-го співак дав перше інтерв’ю та розповів про лікування рідкісної хвороби. Однак свій діагноз Винник не розсекретив.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 13:29:05