Суспільне мовлення

У ДТП на Львівщині загинув 62-річний водій, пасажирка — в реанімації

На трасі між селами Підгірці та Олексичі Стрийського району водій не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Унаслідок цього чоловік загинув. Пасажирку авто доправили в реанімаційне відділення. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія трапилась 4 жовтня, близько 16:40, на дорозі “Львів-Дашава”. Тоді, як попередньо встановили правоохоронці, 62-річний водій авто “Ford Focus” не впорався з керуванням та в’їхав у дерево в лісопосадці. Унаслідок цього чоловік помер на місці події, а пасажирка отримала важкі травми.

В автомобілі виникла пожежа.

“Небайдужі учасники дорожнього руху, що стали свідками ДТП, змогли витягнути з понівеченого автомобіля пасажирку. Травмовану 51-річну жінку у важкому стані госпіталізували в Стрийську центральну районну лікарню. Тіло 62-річного водія було затиснуте конструкціями транспортного засобу. Рятувальники провели роботи по деблокуванню загиблого”, — йдеться у повідомленні ГУ ДСНС Львівщини.

Фото з місця події. ГУ ДСНС Львівщини

О 17:06 пожежу вдалося загасити.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині на пункті пропуску “Краківець” 21-річний чоловік пред’явив фальшиве посвідчення пенсіонера


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин