Суспільне мовлення

У ДТП на Львівщині загинули троє людей, з них двоє — діти

У ДТП на автодорозі “Київ-Чоп” на Львівщині внаслідок автозіткнення загинули три людини, серед яких двоє дітей. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Львівщини.

На ділянці повністю перекрили рух, а транспортні засоби скеровують в об’їзд через місто Жидачів, повідомили у Патрульній поліції Львівщини повідомили, що

Аварія трапилася біля села Розвадів Стрийського району близько 19:40. Зіткнулися автомобіль “Volkswagen Touran”, яким керувала 42-річна мешканка Стрийського району, з вантажівкою “Renault” під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і чотирнадцять років померли на місці події.

ДТП біля Розвадова: загинули троє людей. Фото: ГУ Нацполіції Львівщини

Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

У Патрульній поліції Львівщини повідомили, що на ділянці повністю перекрили рух, а транспортні засоби скеровують в об’їзд через місто Жидачів.

ДТП біля Розвадова: перевернута вантажівка

ДТП біля Розвадова: перевернута вантажівка. Фото: ГУ Нацполіції Львівщини

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Станом на 06:23 11 травня рух відновили.


Джерело: Суспільне мовлення України