Суспільне мовлення

У Дрогобичі з вікна випав 3-річний хлопчик: у якому він стані

Учора, 14 червня, у Дрогобичі Львівської області з вікна третього поверху випала дитина. Про це повідомили на Fаcebook-сторінці Нацполіції Львівської області. Спочатку хлопчика госпіталізували у Дрогобицьку лікарню, проте через погіршення стану перевели у Львівську лікарню святого Миколая на Орлика.

У поліції повідомили, що близько 20:15 до них надійшло повідомлення про те, що на вулиці Івана Франка з вікна випала дитина. Слідчо-оперативна група виїхала за адресою.

Як встановили правоохоронці, поки дорослих не було в кімнаті, 3-річний хлопчик виліз на підвіконня, зіперся на москітну сітку та випав разом з нею з третього поверху. На той момент у квартирі були мама, бабуся та ще троє дітей. Хлопчик отримав численні травми. Малюка доправили у лікарню.

“Хлопчика госпіталізували у лікарню в Дрогобич, але стан дитини дещо погіршився і його перевезли на Орлика. У дитини попередньо діагноз: закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітки”, — розповіла Суспільному речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через “злісне невиконання обов’язків за дитиною”. Санкція статті передбачає обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває.


Джерело: Суспільне мовлення України