Суспільне мовлення

У Домівці врятованих тварин облаштували будиночок для котів: як він виглядає

У Домівці врятованих тварин, що у Львові, облаштували будиночок для котів. Він поділений на три зони і там можуть одночасно проживати 60 котів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Збір на будівництво будиночка оголосили восени 2022 року. Реалізували проєкт вдалося за 8 місяців. Основна мета – створити місце, де зможуть знайти свій тимчасовий прихисток коти, евакуйовані з зони бойових дій.

Будиночок для котів поділений на три зони:

  • Карантин – там проживають новоприбулі тварини мінімум два тижні, але термін може збільшуватися, залежно від стану у якому кіт потрапив до притулку;
  • Кімната для кошенят;
  • Зона проживання котів із вигульним майданчиком – там проживають коти, які вже пройшли карантин, оброблені від паразитів та готові їхати у нову сім’ю.

Наразі у Домівці мешкають 30 котів: сімох привезли із Донецька, один – з Бахмута, ще троє котів волонтери привезли зі Сходу, решта – із Львівської області. Загалом 100 собак та 30 котів у Домівці врятованих тварин чекають на нових господарів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Всього у притулку є близько тисячі мешканців: це як свійські, так і дикі тварини, більшість з них живуть у притулку постійно.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин