Україна і світ

У Дніпропетровській області з’явилася на світ перша цього року трійня — ОВА

На Дніпропетровщині народилася перша цього року трійня. 30-річна Валерія дала життя одразу двом дівчаткам і хлопчику. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Бездоганна робота медиків

– Ворог цілить по цивільних. По пологових будинках і дитячих лікарнях. Але йому не зупинити життя. Воно триває – всупереч усьому, – пише очільник ОВА.

За словами Сергія Лисака, бездоганно спрацювали акушери, анестезіологи, неонатологи та реабілітологи. Сестрички та братик не важили й двох кілограмів кожен. Утім, зараз у них гарний апетит і вони добре розвиваються.

Багатодітна родина

Тепер родина Валерії – багатодітна. Окрім новонароджених, у ній ще троє дітей. Жінка зізнається, що їй досі не віриться, що вона – мама шістьох. Однак її чоловік Максим упевнений, що вони обов’язково впораються.

У кожного з батьків тернистий шлях. Він був змушений виїхати з рідного Маріуполя через війну. Її будинок у Марганці розбили росіяни. А зустрілася пара в Нікополі. Там, попри обстріли, створили сімейний затишок.

Цього року в області на світ з’явилися майже 7,3 тис. хлопчиків і дівчаток, уточнив Сергій Лисак.

Джерело: Сергій Лисак

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 13:10:07