Україна і світ

Помер басист гурту Zwyntar Сергій Pror

Пішов з життя басист київського гурту Zwyntar Сергій Pror. У колективі зазначили, що це сталося несподівано.

Помер басист гурту Zwyntar Сергій Pror

На сторінці гурту в соцмережах повідомили, що причиною смерті могли бути проблеми із серцем. Це стало шоком для команди, тому учасники Zwyntar попрохали не турбувати з питаннями ні їх, ні близьких музиканта. Також додали, що вдячні усім за співчуття, але наразі “не мають сил відповідати в особисті”.

– Ми не можемо оговтатися і нам болить. Сергій був яскравою людиною з непростим характером. Ми любили його. Його музика буде вічною, як і наші спогади про чудові часи разом, про всі репетиції, концерти та спільні подорожі, – йдеться у дописі на Facebook.

Гурт мав виступити на фестивалі Файне місто та у музичному просторі Vʼyava. Колектив запевнив, що концерти відбудуться за розкладом.

Зараз дивляться

– Ми будемо на сцені в пам’ять про нашого друга, який любив музику понад усе. Доброї тобі дороги, друже, – звернулися до Сергія колеги.

Гурт Zwyntar, заснований у 2015 році, грає у жанрі дарк-кантрі. Його творчість сповнена готичної естетики, а тексти натхнені народними казками та міськими легендами різних культур.

Фото: гурт Zwyntar

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-30 19:17:07