Суспільне мовлення

У центрі протезування “Superhumans” почали формувати чергу пацієнтів

У центрі “Superhumans” почали формувати чергу пацієнтів, повідомили 27 січня у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації. У клініці проводитимуть реабілітації, протезування та операції з реконструктивної хірургії для військових та цивільних, які травмувалися через війну.

Для цього потрібно заповнити анкету на сайті. У ній слід вказати свої особисті дані та контакти, описати особливість травми та стадію лікування, додати виписку з історії хвороби та фото травми.

“Команда центру зв’яжеться із автором анкети та розпочне необхідний діалог”, — повідомляють у Львівській ОВА.

Планують, що перший корпус Superhumans повноцінно запрацює навесні цього року — наразі клініку реновують.

“Травми війни вимагають комплексного підходу, зазвичай це довгий процес, куди долучено різнопрофільних лікарів, пацієнта та його близьких. Отже, чим раніше ми почнемо розбирати кожен індивідуальний випадок — тим більше допомоги ми надамо”, — каже медичний директор Superhumans Андрій Віленський.

Superhumans Center у Львові — це клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни. Центр будують на базі однієї з лікарень Львівщини. Зараз там також лікують військових та цивільних із травмами та ампутаціями.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Протезування в Україні: як на Львівщині створюють центр “Superhumans”


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин