Україна і світ

Тренер Дюбуа вимагає реваншу з Усиком: промоутер українця відповів

Фото: Getty Images

Дон Чарльз, тренер чемпіона світу з боксу у надважкій вазі за версією IBF Даніеля Дюбуа, вважає, що його підопічний вже переміг українського боксера Олександра Усика, який володіє поясами WBO, WBC та IBO, так само як він переміг Ентоні Джошуа.

Таку заяву він зробив в інтерв’ю виданню talkSPORT.

Тренер Дюбуа закликав Усика провести реванш

Британський важковаговик тепер має безліч варіантів для продовження кар’єри, пише видання. Включаючи бій проти переможця матчу-реваншу між Олександром Усиком з Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 21 грудня.

— Дюбуа вже нокаутував Усика. Це був бій із двох частин. У футболі є два тайми, а в боксі, на жаль, це одне ціле. Ми виграли першу половину, а Усик виграв другу половину бою, – заявив Чарльз.

За його словами, Даніель Дюбуа “уже довів, що може повалити Усика”. Також він заявив, що удар у пах нібито був легітимним.

— Але тепер я наважуюся викликати Олександра Усика на бій-реванш проти Даніеля Дюбуа, – сказав тренер британця.

Що кажуть у таборі Усика

Промоутер українського боксера Олександр Красюк не відкидає можливість проведення другого бою Усика з Дюбуа.

— Чому ні? Ми бачили це раніше, у деяких людей залишилися питання щодо бою. У поєдинку був один момент, який залишив певні питання. Якщо Дюбуа ще здоровий і готовий до роботи, то чому ні? Подвійний абсолютний, потрійний абсолютний – це те, як твориться історія, – сказав Красюк у коментарі Sky Sports.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 21 вересня Даніель Дюбуа переміг Ентоні Джошуа нокаутом у п’ятому раунді. На кону бою стояв пояс чемпіона IBF у надважкій вазі, який звільнив Усик.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 17:20:18