Україна і світ

Намагайтеся не впускати: новенький iPhone 16 випробували на міцність


iPhone 16 випробували на міцність одразу після появи флагмана в продажу. Пристрій показали на початку вересня, і тепер блогери показали, наскільки смартфон “живучий”.

iPhone 16 перевірили на міцність

Відомий техноблогер блогер Сем Коль зняв відео з різними випробуваннями для iPhone 15 Pro і iPhone 16 Pro. У ролику він засумнівався в надійності топової версії через занадто тонкі рамки.

Якщо впустити пристрій на бік, то від цього постраждає дисплей, шлях і без видимих пошкоджень. Таких ситуацій точно варто уникати, адже ремонт буде не з дешевих.

Однак, якщо порівнювати загальну міцність із минулорічними моделями, то при однакових киданнях і ударах, iPhone 16 отримував менше пошкоджень.

Інші блогери також “знущалися” над новинкою, завдаючи ударів молотком і дряпаючи дисплей лезом ножа. Особливих відмінностей між новим і торішнім флагманом не спостерігалося – обидва смартфони не можуть похвалитися винятковою міцністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, в деяких пристроях Apple з ремонтом справи дедалі гірші. Нещодавно компанія визнала застарілими низку MacBook і iMac. Ноутбуки та комп’ютери лагодитимуть у сервісних центрах тільки за наявності запчастин на заміну, і з кожним днем їх буде все менше.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 16:20:37