Україна і світ

Треба підтримати: Наталка Денисенко про ставлення до російськомовних українців


Акторка серіалів Зв’язок та Будиночок на щастя Наталка Денисенко поділилася, як ставиться до українців, які не відмовляються від російської мови.

Наталка Денисенко про російську мову

Зірка зазначила, що раніше була дуже категорична у питанні переходу на українську. Тепер вона помʼякшила своє ставлення, і вже не реагує так різко.

– Адже розумію, що треба підтримати цих людей, допомогти їм, аби вони вчили нашу мову, любили свою культуру, і, зокрема, своє кіно, – пояснила Наталка.

Вона додала, що їй хочеться, щоби всі українці усвідомили власну ідентичність та почали плекати українське, зокрема культуру та мову.

– Якщо перед вами стоїть вибір: піти до кінотеатру на українське кіно чи подивитися щось голлівудське, підіть спочатку на українське. Заплатіть гроші та зробіть цей внесок, тому що інакше не буде України, – впевнена Денисенко.

Акторка, чий чоловік Андрій Федінчик служить в ЗСУ, переконана, що Україна переможе у війні з Росією. Пришвидшити цей процес дозволить і те, якщо жителі країни будуть любити свою батьківщину.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вже у жовтні глядачі Нового каналу зможуть побачити Наталку Денисенко у продовженні серіалу Звʼязок. Дату виходу нових епізодів оголосять пізніше.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 17:17:40